ALAPELVEINK, ÉRTÉKEINK, EREDMÉNYEINK

ZO® BŐRÁPOLÁSI FILOZÓFIA

DR. ZEIN OBAGI – A ZO® SKIN HEALTH ALAPÍTÓJA

Dr. Zein Obagi – gyakorló bőrgyógyász szakorvos, világhírű bőrápolási szakértő, kutató, könyvszerző, tanár – jelenleg a kaliforniai Beverly Hills-ben praktizál. Neki köszönhetőek azok a legmodernebb bőrápolási eljárások, szakmai protokollok és speciális termékek, amelyek célja az egészséges bőr helyreállítása. Szakmai pályafutása során több száz bőrgyógyászati előadást tartott, és több ezer orvos képzésében vett részt a világ számos táján.

Dr. Obagi nevéhez fűződik az egészséges bőr fogalmának definiálása, amely gyorsan elfogadásra és alkalmazásra került a bőrgyógyászat és plasztikai sebészet területén. Segítségével lehetővé vált a jobb kezelési eredmények elérése, hiszen a szakemberek célzottabb megoldásokat tudnak javasolni a pácienseik panaszaira.

A Damaszkuszi Orvosi Egyetemen szerzett orvosi diplomát. A michigani Royal Oakban található William Beaumont Kórházban, illetve a detroiti Henry Ford Kórházban dolgozott rezidensként. Szakvizsgáját az Amerikai Bőrgyógyászok Tanácsánál szerezte, rendelkezik az Amerikai Bőrgyógyász Akadémia diplomájával, tagja az Amerikai Orvosok Szövetségének és az Amerikai Kozmetikai Sebészeti Akadémiának. Tagja továbbá az Amerikai Bőrsebészeti Szövetségnek, a Nemzetközi Bőrgyógyászati Szövetségnek, a Kutató Bőrgyógyászati Szövetségnek, továbbá az Esztétikai és Helyreállító Sebészet Amerikai Akadémiájának.

ZO® BŐRÁPOLÁSI FILOZÓFIA

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét. A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO® Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva a bőr természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges, szép bőrt.
DR. ZEIN OBAGI – A ZO® SKIN HEALTH ALAPÍTÓJA

DR. ZEIN OBAGI – A ZO® SKIN HEALTH ALAPÍTÓJA

Számos sikeres szakkönyv szerzője, mint az Obagi Skin Health Restoration & Rejuvenation (A bőr egészségének visszaállítása és a bőr rejuvenációja) (1999) és a The Art of Skin Health Restoration & Rejuvenation: The Science of Clinical Practice (A bőregészség visszaállításának és a bőr fiatalításának művészete: klinikai tapasztalatok tudományos gyűjteménye) (2015).

filozófiánk

A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSA

A ma ismert bőrápolási filozófia minden népszerűsége ellenére alkalmatlan a bőr egészségének fenntartására vagy helyreállítására!

A jelenlegi megközelítés csupán a bőrfelszínt célozza meg olyan termékekkel, amelyeknek nincs specifikus funkciójuk, és csak némi komfortérzetet adnak, illetve egy felszíni probléma – például bőrszárazság – gyors enyhülését képesek előidézni.
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!