Bőrradírok

A Getting Skin Ready® rendszer részeként a ZO® bőrradírok elősegítik a hámlasztást a keringés javítása, a termék penetrációjának javítása és az elhalt hámsejtek eltávolítása érdekében.


Bőrradírok

A bőr külső rétege, (más néven a stratum corneum), a bőr védelmének fontos szerepét tölti be. A keratinizációs folyamat során a sejtek felfelé haladnak a hámrétegben, keratint gyűjtenek, végül a sejtek a felszínre emelkednek, majd a következő négy-hat hetes időszakban hámlanak le. Előfordul, hogy az elhalt sejtek nem válnak le teljesen, ez pedig száraz, hámló foltokat és eltömődött pórusokat eredményezhet. A bőrradírozás (peeling) célja ennek a folyamatnak a felgyorsítása és elősegítése.

Milyen előnyökkel jár a bőrradírozás a bőrünk számára?

A bőrradírozás többféleképpen is javíthat bőrünk állapotán.
 
Megfelelő termékekkel biztonságosan és hatékonyan távolíthatjuk el az elhalt hámréteget, és állíthatjuk vissza bőrünk egészséges, élénk ragyogását. A bőrradírozás segítséget nyújt abban, hogy a hidratáló krémek és a szérumok hatóanyagai jobban hasznosuljanak a bőrben, majd annak mélyebb rétegeiben fejtsék ki jótékony hatásukat. A rendszeres bőrradírozás segíthet megelőzni az eltömődött pórusokat, aknékat, hosszútávon pedig fokozhatja a kollagéntermelést, ami a ragyogó és élénk bőr kulcstényezője.
 
Fontos, hogy kizárólag a bőrtípusunknak megfelelő termékeket használjunk: a nem helyes termékek alkalmazása során mikroszakadások jöhetnek létre a bőrünk felszínén, amelyek lehetővé teszik a baktériumok bejutását. Ezek a folyamatok később gyulladást, eltömődött pórusokat, megrepedt hajszálereket és hegesedést okozhatnak.
 
A ZO® Skin Health terápiás bőrradírok gyengéden és mégis hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket és a felesleges zsíros szennyeződést. Emellett serkentik a hámsejtek újraképződését, elpusztítják a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat és csökkentik a gyulladást.
 
Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partnereink elkészíthessék Önnek a személyre szabott protokollját.

A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!