Napkárosodás

Az UV-fénynek kitettség nem csak a bőrrák kialakulásának az esélyét növeli, hanem a felhám öregedésének folyamatait – a ráncosodást, az öregségi foltok megjelenését vagy a szárazság kialakulását – is drasztikusan felgyorsítja. A ZO fényvédő készítményei fotostabilak, tehát nem bomlanak le azonnal a napfény hatására, így hosszú ideig tartó védelmet biztosítanak a napsugarak bőrroncsoló hatásaival szemben.

HÁRMAS SPEKTRUMÚ FÉNYVÉDELEM BŐRÉNEK A ZO®-TÓL!

Az egyedülálló formulák maximális védelmet biztosítanak a napfény és a környezeti tényezők káros hatásaival szemben, segítenek megakadályozni a későbbi maradandó bőrkárosodást. A bőr toleranciájának növelésével, saját regeneráló képességét megerősítve, és megfelelő fényvédőt használva a bőr nagyobb védelmet élvez. A ZO® termékek egyedülállóan tartalmaznak az ásványi fényvisszaverő hatóanyagokon kívül melanint, mely a bőr saját védekező képességét utánozva 8-10 órás tartós fényvédelmet biztosít arcbőrünknek.

Napkárosodás

A napkárosodás alapvetően nem súlyos bőrállapot, viszont megjelenésében számos kellemetlenséget okoz viselőjének, hiszen az igazán látható helyeken – az arcon, karon vagy testen – jelenik meg legnagyobb eséllyel.
Színük a világosabb barnától a sötét barnáig terjednek, méretük és formájuk teljesen egyedi, változatos képet mutat.
 
A melanin testünk természetes színanyaga, a bőrünk, hajunk és szemünk színeihez is hozzájárul. A napkárosodás oka ennek az anyagnak a túltermelődése. 
A melanin természetes fényvédőként funkcionál testünkben, a nap sugárzásának hatására pedig szervezetünk intenzívebben kezdi termelni. A túlzott napozás eredményeként hiperpigmentáció jön létre.
 
A napon töltött idő mérséklésével, a kritikus területeket eltakaró vagy elfedő ruhadarabok viselésével, magas faktorszámú fényvédők használatával sikeresen védekezhetünk a nap káros sugaraival szemben – és nemcsak nyáron: sose feledkezzünk meg róla, hogy az UV-sugarak bizony az év minden napján érik bőrünket, így a folyamatos védelem alapvető fontosságú.
 
Amennyiben a probléma már kialakult, a megfelelő hatóanyag tartalmú készítményekkel hatásosan léphetünk fel a problémával szemben. A bőr felső rétegének hámlásával új, hiperpigmentációtól mentes bőr képződésére serkentjük testünket az érintett felületen.
Szintén hatásos lehet a kezelésben az A-vitamin származékokat, azaz retinoidokat tartalmazó készítmények alkalmazása.
 
Panaszok, tünetek esetén forduljon ZO® Skin Health tanácsadóinkhoz, akik személyre szabottan veszik fel a harcot a kellemetlen tünetekkel szemben!

DR. ZEIN OBAGI

„Az arcbőr mindennapi ápolásában alapvető jelentőségű a fényvédelem. A bőr toleranciájának növelésével, saját regeneráló képességét megerősítve és megfelelő fényvédőt használva a bőr nagyobb védelmet élvez az UV sugarakkal szemben.”
A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától és kortól függetlenül, rövid idő alatt látványos bőrminőség javulás érhető el. Egyeztessen konzultációs időpontot, hogy partner orvosaink elkészíthessék Önnek a személyre szabott javaslatukat.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfirsebb tartalmainkról!
Copyright ©

site by meraki

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és mielőbb lefoglalhassuk az ön számára alkalmas időpontot.

ZO® Skin Health
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

H
í
r
l
e
v
é
l
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen legfrissebb tartalmainkról!